Team Cadillac toont tekenen van zijn vroegere glorie tijdens Mosport World Challenge Doubleheader

• John Lang
  • 0
  • 4336
  • 638

Na een moeilijk seizoen beginnen de zaken eindelijk om te draaien voor Team Cadillac. Concurrerend met een inspanning van twee auto's in de vijfde en zesde ronde van de SCCA World Challenge-serie op Mosport International Raceway, behaalde Johnny O'Connell twee podiumplaatsen in zijn nr. 3 CTS-V Coupé voor een menigte met General Motors North President Mark Reuss van Amerika.

In de eerste race schoof O'Connell van de derde plaats op de grid naar de tweede plaats in de start en gaf de positie vervolgens over aan de Corvette van Patrick Lindsey. O'Connell pakte vervolgens de tweede plaats terug toen Lindsay mechanische problemen ondervond en behield de tweede plaats; de beste finish van het seizoen van het team.

In race twee leek O'Connell klaar voor een herhaling, maar behaalde hij slechts een derde plaats nadat een voorzichtigheid in de late race hem ervan weerhield Patrick Long te jagen in de No. 45 Privacy Star Porsche 911 GT3. Beide races werden gewonnen door Mike Skeen in de nummer 2 CRP Racing / Cragar Wheels Chevrolet Corvette.

De nummer 8 CTS-V van Andy Pilgrim werd vijfde in beide races van het weekend, waardoor Cadillac tweede werd in de puntenkoers van de fabrikant achter Porsche.

De zevende en achtste ronde van de World Challenge-serie vinden plaats van 5-7 augustus in Mid Ohio.

Niemand heeft nog op dit artikel gereageerd.

Vertel ons alles over nieuwe en gebruikte auto, evenals onderdelen en accessoires daarvoor
Recensies van nieuwe en gebruikte auto, prijzen, specificaties, video. Wij helpen u bij het vinden van autoverzekeringen, nieuwe autoleningen en het verkrijgen van offertes van dealers